Quinta da Hildegard

23-28 september Kroppens visdom Kurs i Portugal

Vill du skapa mer utrymme för dig själv och ge dig själv 6 dagar av livskraft, glädje och njutning tillsammans med dig själv och andra? Börja dagen med doften av rosor, lavendel och apelsinträd? Lyssna till fåglarnas kvitter och sträck ut kroppen med mjuk rörelsemeditation?

Följ med på resa till Portugal till den lilla bergsbyn Vinhó nära staden Cojá för att lära dig mer om Hildegard av Bingen och en holistisk livsstil inspirerad av Hildegards tankar. I de vackra omgivningarna som är fulla av ”viriditas”- grön livskraft ges du möjlighet till retreat, påfyllnad och kraft.

Du får lära dig mer om grundtankarna i Hildegards filosofi, praktiska råd som går att omsätta i din vardag, konkreta tips på meditationer och rörelser för kropp och själ som vill öppna för livskrafternas förmåga att läka och hela. Goda recept inspirerade av Hildegards skafferi med ingredienser hämtade från naturens hjärta.

För Hildegard behövde kunskap ”kokas ned” Därför var det viktigt att hitta ”det rätta måttet i allt”. Vi kommer under kursen att varva fakta om Hildegards tankar med meditation i rörelse till musik, där du ledsagas att finna din unika livsrörelse i harmoni för att komma närmre det Hildegard kallar ”den himmelska harmonin”. Tid för tystnad, egen reflexion och andlig närvaro i naturen vävs in i kursdagarna.

 

 

anneliamilon.wixsite.com/hildegardliving

 

Kommentera här: